Spatial Design

Chimigi

Projecten

Chimigi visie

Een ontwerp is een complex pakket waarin het concept, de ruimtelijkheid, het comfort en de esthetiek één geheel vormen. Wij voegen daarbij het onmisbare aspect aan toe, namelijk de gebruiker. Wij gaan de uitdaging aan om ons af te vragen hoe een gebruiker zich gedraagt in een ontwerp. Wat wil de gebruiker en hoe kunnen wij hier ruimtelijk een antwoord op geven.

Lees meer

TomTom

Zou jij je georiënteerd voelen in een identiteitsloze lobby? Een prijsvraag voor het ontwerpen van de receptie van het hoofdkantoor van TomTom, gevestigd in Amsterdam. Volgens TomTom is hun huidige receptie te “koud”, zakelijk en niet meer van deze tijd. Wij voelden ons geroepen om hier verandering in te brengen. Door niet alleen een “meubel” te ontwerpen maar juist de hele lobby aan te pakken, creëren wij samenhang in de ruimte. Een bezoek wordt een ervaring voor de gebruiker. Vanaf het moment dat hij het gebouw binnenloopt, wordt de gebruiker verwelkomd. Een sterk indruk achter laten, dat is representatief voor een bedrijf.

Lees meer

Milad

'Zoals ik in het leven sta, zo ontwerp ik'
Openstaan voor nieuwe inzichten, creatief in het denken over het leven. Zo ontwerp ik ruimtes waar de mens centraal staat in relatie tot zijn omgeving. Elk project is als een unieke ontdekking, we ontmoeten klanten, bezoeken nieuwe plaatsen en worden elke keer gevraagd voor verschillende opdrachten. De kunst is om fysieke ruimtes te ontwerpen die goed aansluiten op de behoeften van haar gebruikers, of het nou om openbare ruimtes, gebouwen of interieur gaat. Mijn streven is om mensen verder te helpen om hun dromen en ambities waar te kunnen maken door middel van een passend ontwerp die bijdraagt aan het behalen van hun doelen in het leven.

Zain

Architectuur is een expressie van kunst in grenzen van vrijheid. Waarbij gebruiker, esthetiek en techniek een cohesie vormen. Veel beslissingen die ik tijdens het ontwerpen neem, hebben een emotionele lading. Wat voelt de gebruiker als hij in deze ruimte staat? Wat voelt de gebruiker als hij door de gang loopt? Wat voelt de gebruiker als hij kijkt? Het ontwerp communiceert met de gebruiker die hem bekijkt. Hij brengt een ervaring over, wekt emoties op, is warm of koud, vriendelijk of hard, vertelt zijn bestemming of zijn functie, zijn comfort. Elk detail levert zijn bijdrage. Elke ruimte heeft een eigen stem en een eigen gezicht, een eigen identiteit. Elk ontwerp vertelt een verhaal!

×

Log in